PowerIzmail
Пятница, 03.05.2024, 09:43
Меню сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 24
Главная » 2008 » Июнь » 15 » ПОЛОЖЕННЯ про Перший Кубок України з пауерліфтингу та жиму лежачи без екіпірування 2008 р. під егідою та за правилами WDFPF
ПОЛОЖЕННЯ про Перший Кубок України з пауерліфтингу та жиму лежачи без екіпірування 2008 р. під егідою та за правилами WDFPF
12:12
ПОЛОЖЕННЯ
про Перший Кубок України з пауерліфтингу та жиму лежачи без екіпірування 2008 р.
під егідою та за правилами WDFPF

1. МЕТА І ЗАВДАННЯ
1.1. Змагання проводяться з метою популяризації бездопінгового пауерліфтингу та сприяння його масовому розвитку в Україні.
1.2. В процесі змагань вирішуються такі завдання:
- підвищення спортивної майстерності атлетів;
- пропаганда здорового способу життя;
- здобуття атлетами досвіду участі у змаганнях;
- визначення рівня тренерської роботи в клубах, секціях, населених пунктах, визначення ефективних методик тренувань;
- присвоєння спортивних розрядів та звань;
- формування суддівського корпусу Української Бездопінгової
Федерації Пауерліфтингу;

- виявлення найсильніших атлетів для формування збірної команди України.

2. СТРОКИ І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
2.1. Змагання проводяться 12, 13 і 14 вересня 2008 р. за адресою: Хмельницька обл., м.Нетішин, вул. Курчатова,8, в приміщенні Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (колишній кінотеатр).
2.2. Початок змагань об 11.00, зважування - о 9.00. День приїзду і поселення учасників та представників команд – 11 вересня.

3. КЕРІВНИЦТВО І ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
3.1.Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань покладається на Виконавчий Комітет Української Бездопінгової Федерації Пауерліфтингу (УБФП, англійською – UDFPF). Безпосереднє проведення змагань покладається на оргкомітет у складі секретаря, колегії суддів та Журі, затверджених Виконавчим Комітетом УБФП.
3.2.Змагання проводяться під егідою та за діючими Правилами WDFPF (Всесвітньої Бездопінгової Федерації Пауерліфтингу) для Безекіпірувального Дивізіону.
3.3.12-13 вересня відбувається Кубок України з жиму лежачи, а 13-14 вересня – Кубок України з пауерліфтингу. Попередній розпорядок змагань серед жінок і чоловіків, по вікових та вагових категоріях складається Виконавчим Комітетом УБФП протягом тижня після закінчення терміну подання попередніх іменних заявок. Цей розпорядок остаточно уточнюється і затверджується оргкомітетом змагань після прийому остаточних заявок на участь у змаганнях, тобто після 19-ї години (але не пізніше 23-ї години) 11 вересня 2008 року.
3.4. Кожна команда-учасниця Кубку України, яка нараховує більше 8-ми чоловік, зобов’язана виставити на ці змагання не менше одного судді, який має досвід суддівства або досвід виступів на змаганнях. Інформацію про суддів команди мають подати одночасно з поданням попередніх заявок на участь у змаганнях. Ця інформація має містити такі відомості: прізвище, ім’я, по батькові судді, рік народження, досвід у суддівстві чи участі у змаганнях з пауерліфтингу. Кожний суддя, який прибуде на змагання, повинен мати форму відповідно до правил WDFPF.

4. УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ
4.1. Кубок України є особисто-командною першістю. У змаганнях беруть участь спортсмени та команди з областей та міст України, Автономної Республіки Крим, що подали іменні заявки на участь у змаганнях.

4.2. Кожний спортсмен повинен мати форму відповідно до правил WDFPF. Змагання проводяться окремо серед чоловіків та жінок, без екіпірування.

5. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ
5.1. Переможці визначаються у сумі триборства та в жимі лежачи в особистому та командному заліках, а також в абсолютному заліку за формулою Шварца.
5.2. Особиста першість визначається у кожній віковій та ваговій категоріях за кращим результатом у сумі триборства або жимі лежачи.
5.3. Командна першість визначається за сумою балів 12-ти (або менше – для малочисельних команд) кращих результатів спортсменів-членів певної команди. До командного заліку можуть входити не більше 3-х (трьох) результатів з однієї вагової категорії. Ці результати (для того, щоб бути врахованими у командному заліку) мають бути не нижчими від кваліфікаційної суми WDFPF для пауерліфтингу або бути не нижчими ніж 28% від кваліфікаційної суми WDFPF у жимі лежачи як окремій вправі (показаній на Кубку з жиму лежачи).
5.4. Абсолютні переможці та призери визначаються за міжнародною формулою Шварца.

6. НАГОРОДЖЕННЯ
6.1. Переможці і призери в кожній ваговій та віковій категорії нагороджуються медалями, дипломами та (за наявності) цінними призами, абсолютні чемпіони та призери – кубками, дипломами та цінними призами. Команди (переможці та призери) нагороджуються кубками і дипломами.

7.МАТЕРІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗМАГАНЬ
7.1. Змагання проводяться за рахунок:
- спонсорських коштів;
- членських внесків з кожного учасника змагань у розмірі 50 грн. за участь у одному із видів змагань (пауерліфтингу або жимі лежачи) або 90 грн. за участь в обох видах змагань;
- внесків за допінг-контроль у розмірі 100 грн. з кожного учасника змагань, незалежно від того, чи бере учасник участь у одному чи в обох видах змагань (пауерліфтингу або жимі лежачи); участь спортсмена одразу у двох видах змагань не тягне за собою збільшення внеску за допінг-контроль.

7.2. Президент УБФП за два місяці до початку Кубку України має скласти попередній кошторис змагань, відповідно до якого будуть розподілятися спонсорські кошти та внески спорстменів під час підготовки і проведення змагань та проведення заходів з допінг-контролю. Цей кошторис затверджується рішенням Президента УБФП (із врахуванням пропозицій членів Виконавчого Комітету УБФП) після закінчення терміну подання попередніх заявок на участь у змаганнях – 13-го серпня 2008 року. Витрати, які міститимуться у цьому кошторисі, можуть корегуватися відповідно до кількості спортсменів, які безпосередньо прибудуть на змагання.
7.3. Витрати, пов’язані з відрядженням учасників і тренерів, несуть організації, які відряджають спортсменів.

8. ЗАЯВКИ
8.1. Команди та окремі спортсмени допускаються до змагань тільки після отримання від них заявок встановленої форми (див. Розділ 10). Попередні заявки подаються на електронну адресу ajaaax@ukr.net. Останній термін подачі попередніх заявок 12 серпня 2008 р.
8.2. Остаточні заявки на паперових носіях та членські внески подаються особисто спортсменами або керівниками команд до оргкомітету змагань до 19 години 11 вересня 2008 року. До змагань не допускаються особи, прізвища та імена яких містяться в остаточних заявках, але були відсутні у попередніх заявках.
8.3. Всі учасники змагань повинні мати паспорт або посвідчення особи.

9. ДОПІНГ-КОНТРОЛЬ
9.1. Допінг-контроль здійснюється відповідно до вимог та ідеології WDFPF та УБФП допінг-офіцерами УБФП.
9.2. Кількість спортсменів-учасників змагань, які мають пройти допінг-тестування, визначається Комітетом з Допінг-контролю УБФП, виходячи з наявності коштів, але ця кількість має бути якомога більшою. Критерії відбору атлетів для допінг-тестування перераховані у Правилах WDFPF. Максимальною метою УБФП є тестування 10% учасників цих змагань.
9.3. Рішення про відбір конкретних атлетів для допінг-тестування приймається Комітетом з Допінг-контролю УБФП у будь-який час у ході самих змагань. Про своє рішення Комітет повідомляє секретаря змагань, який зобов’язаний викликати відібраного для допінг-тестування атлета до секретарського столика негайно після закінчення цим атлетом останньої вправи змагань.
9.4. Атлет, який був відібраний для допінг-тестування, зобов’язаний відразу підійти до столика секретаря, де
розміщуються допінг-офіцери і чітко виконувати їхні вказівки (пройти разом з ними до кімнати допінг-контролю і перебувати постійно в полі зору допінг-офіцерів). Віддалення відібраного атлета від допінг-офіцерів або недотримання їхніх вказівок вважається відмовою від проходження допінг-тестування (тобто позитивною допінг-пробою) і тягне за собою пожиттєву дискваліфікацію атлета відповідно до Правил WDFPF.
9.5. У разі позитивного допінг-тестування атлета (тобто виявлення вживання ним заборонених препаратів) анулюються всі його рекорди, місця та результати цього атлета. Місця у турнірній таблиці та рекорди України (у разі їх встановлення) у такому разі відповідно зміщуються вгору.
_________________
WDFPF Украины

Просмотров: 1278 | Добавил: powerizmail | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

http://www.powerlifting.org.ua

http://www.powerlifting-upf.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024